VIDEO: I fuc*ked up my bread! Homeopathisch en Opiaten, heftig hoor! Pijnstillers en Avasculaire Necrose operatie! Opiods?

I SPOKE IN ENGLISH & DUTCH IN THIS VIDEO! Echt omg id dit brood ahhhhhh ,Wat een mooi krot nou jammer was ik de kussens vergeten had ik een ruige feestje lol!

Wat een drama omg! Mijn brood! Zie video graag! Dit is het resultaat wanneer er echt geen andere remedie is maar om jezelf helemaal te verdoven. Ik heb Avasculaire Necrose van beide heupen, meer rechts dan links! Bakken en braden foutjes! Nou dit soort dingen gebeurt niet wanneer ik vegan en vegetarisch supplementen inneemt maar nu is het niet te vermijden omdat ik ernstig pijnen moet lijden, en dit door letsels. Helaas helpt de supplementen en Ayurveda hulp mij nu even niet genoeg maar wel genoeg dat ik erg mooi en jong blijft zie pics hieronder! Ik moet opiaten slikken anders kan ik ook later in de avond/nacht niet slapen! Ik neem ook slaappillen nu!

Geloof het of niet eerst heb ik thuis allerlei aanpassingen gedaan zoals deze Triple Stoel niets mocht baten nu!
Glucosamine helpt wel maar nu ben ik in de 4 de stadium van necrose dus het is niet anders dan operatie! Te laat dus ontdekt! Ik heb wel vaker, eerder aan de bel getrokken maar werd niet naar geluisterd!

Hey lijkt nu met die opiaten dat ik onder invloed ben van “drugs”! Lol maar dat is echt tijdelijk omdat ze in Nederland wel degelijk goed kunnen opereren! Maar omdat ik zoveel gecompliceerde traumas hebt is het wel zorgzaam!

Opiaten zijn voor mij voorlopig mijn redding

Kijk en luister naar mijn video aub!

Tuurlijk zal ik homeopathisch medicamenten blijven slikken maar voorlopig moet ik mezelf dagelijks en vaak verdoven met ziekenhuis medicatie! Tja verdovende middelen heet dat lol! Je kunt ook een jointje roken of 2 of 3 of 4 maar ik rook niet en ik heb andere bijwerkingen zoals zweverig worden en mezelf in gevaar brengen omg dus liever niet!

HOLLAND & BARRETT

Onlangs moest ik ontzettend veel opiaten slikken ivm heup issues omg wat is dit erg had ik nooit zoveel! Wij hebben on NL zeer lange wachttijden en het laat net zien ook in een privé kliniek als Bergman(nu voor iedereen toegankelijk en een “2nd opinion) is voor mij te complex dus moet ik naar een andere grote ziekenhuis! Nu koos ik Het Diakonesse Huis in Utrecht! Ik werd gelijk geholpen maar er is geen operatie datum! Schucks!! Sneu!

Ik heb oude traumas overal dus dat moet ook eerst uitgezocht worden!! Het is dus niet één letsel en aandoening maar meerder! Wie zal geloven dat ik 10 chronisch ziektes hebt maar ook 2 zeer zelfdzame auto immune ziektes! Zal jullie het redden? Nou ik wil dus probeer kracht van mij te putten en door te zetten! Trouwens ik kan mijn been beter niet kruisen maar voor deze selfie deed ik het toch! Wie mooier eruit wilt zien moet echt pijn lijden!

Smile!
Met pijn kon ik niet lachen maar ik zal proberen goed, lol!

With pain I can’t laugh but ill try

Eigenlijk wil ik sneller verlost zijn! Ik moest teveel lijden!! Dus deze opiaten zijn terecht ik ben geen junk geworden NOPE!

Afdeling Orthopedie in Diakonesse Huis en zit ik bij de Bergman Kliniek weer een MRI ivm “triple hernia”! Tja ik ga proberen het vol te houden! #175jaardiak ze zijn dus zo oud yep! Mijn dank voor de sneller aandacht!

Wij kennen opiaten als “opiod crisis” in Amerika, geloven jullie mij er is geen andere goede, snelle en betere oplossing! OXYCODON, vroeger toen ik een dubbele nekhernia had en zware operatie(7 uren) bij de UMC in Utrecht had ik TRAMADOL en OXYCONTIN pijnstillers, dit was en nu is voor mij de enige en beste tenzij je het misbruikt pppfff!

Ik wist niet dat ik op deze manier “ten val komt”! Er is niets anders op dit moment dan mijn chronisch pijn helemaal weg te halen behalve wiet, lol! Ik rook ook niet! Af en toe rook ik wel een filter cigaartje! ik terwijl ik op een heup operatie wacht nou beide eigenlijk ook al is rechts slechter dan de linkerkant toch moet beide weg en plaats maken voor “fake” gewrichten! Eentje is meer bezeerd dan de andere maar ja als hun zonder operaties konden “repareren” was ik numero uno op het lijst!! Een prothese omg twee!! Dus eigenlijk niet één maar ook twee maar luister naar dit niet beide tegelijk dat dat THP (Totale Heup Prothese) dus één voor één. Het meest belangrijkst voor mis is nog meer invalide worden.

Ik krijg sowieso één been korter dan de andere omg! Scary!! Het is over voor mij!

Waarom in een badpak nou ik probeer mezelf op te peppen en te blijven lachen! Straks kan ik misschien niet teveel!
Ach ja het is ook wat en dan te denken dat ik al 52 jaar out/oud ben! lol!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.