Totally clean! SMILE!

Helllooooo! Can I get a smile please?

Het is niet de bedoeling om helemaal geen zon op je mooi gezicht te krijgen maar ik vind mijn tint nu toch gaaf! Ik weet niet voor hoe lang maar het is niet gezond zonder natuurlijk Vitamine D door te gaan! Had geen sunshine dus beetje Wit geworden en nee het is niet wat anders!

Afgelopen maanden heb ik mijn huidskleur terug gekregen omdat ik

  1. In isolatie was.
  2. Bijwerkingen geobserveerd had dus mijn medicatie alleen binnenhuis heb getest ook niet op overdekte balcon/serre.
  3. Helemaal geen dierlijk stof in me hebt zitten, tenminste van wat ik echt weet! Als je een Veganist ben moet je je ingrediënten zorgvuldig nachecken want er zitten dierlijk stoffen overal net als gluten en tarwe(ik heb intolerantie hebt echt laboratorium onderzocht Coeliakie, biopsie in 2009 geen hype). Keuringsdienst Van Waarde dank u!
  4. niet rookt ook geen wiet geen moods niets, ik had in 2020 tot twee keer geprobeerd ivm chronisch pijn. Ik dacht ik stap over op100% plantaardig basis, het lukte niet was erg stoned, dizzy en vaak lam hele dag verspilled! Ik ben toch een pragmatisch Vegan het is soms onvermijdelijk omdat onze wetenschap nog niet zo ver is dat alles 100% plantaardig is vooral medicamenten je leven te redden! Ik was geforceerd om soms bv een capsule te slikken, omhulsel was van darm gemaakt, omg, of er zaten Gelatine ergens!! Ingewikkeld hoor! Nogmaals KDVW thanks
  5. geen alcohol drinkt, letterlijk nada!
  6. geen synthetisch drugs(behalve in mijn medicamenten opiaten maar niet synthetisch).
  7. drink geen dierlijk melk

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.