Stop Bullying!! Discriminatie, Priveleges en Machtsvertoon maar geen Herkenning meer van Transgender Volk in de VS

DIT IS IN HET NEDERLANDS! THIS ENTIRE POST IS IN DUTCH!
Please use the translator button and let me know if it was worth it or not and if i should get back to English! Thank you Hugs Kiss Kiss đź’‹đź’‹

image.jpeg

Halllooooo!! Ik ben 100% solidair met Amerikaanse Transgender en Transvolk wereldwijd want ze zijn gewoon mensen, klaar!!

In Augustus en September was ik in Houston, Texas(en vanuit daar 10staten gezien), nog nooit zag ik iets van wat op tv afspeelde behalve misdaad, opiod crisis en gekke “road rage” bestuurders, niets van de soap opera uit onze buizen op straat gezien nope, nada!!

Onlangs is #spiritday op 18 Oktober geweest en daarna hoor je uit Amerika dat @realdonaldtrump weer met “distraction” de hele wereld bezig houd(alsof wij zo dom zijn) maar nu is het weer #transgender en alle Trans vrouwen en mannen aan de beurt!!

Hij wilt hun ERKENNING in het leven als mensen met rechten te leven en zichzelf te zijn helemaal terugdraaien, uitroeien dus pppfffff!! Wat een drama!!

Iedereen weet waar hij nu mee bezig is ik hoop dat impeachment heel gauw komt want je ziet het, het heeft eigenlijk te maken met priveledge, prejudice & power maar geen pride!!

Voor mensen die niet weten ik ben een heteroseksueel #interseks vrouw (I AM A STRAIGHT #INTERSEX FEMALE, just saying) dus sta ik nu in 2018 helemaal rechtop gezien ik ook veel haat en leed 51 jaar later nog steeds moet ondervinden en ik ga posts hierover schrijven! Sommige zeer geweldadig in Hilversum en Soest, nog nooit in Amsterdam heb k dit meegemaakt waar ik eerst in 1990 aankwam dans en theatre deed!! Ik denk dat ik terug naar Amsterdam moet het is niet anders #VivaLGBTI+ ( nogmaals Ik ben de I voor Interseks vrouw ).

Ik denk dat ik toch ergens onder moet vallen anders sta ik alleen voor ook al ben ik een hetero vrouw het regenboog vlag zal mij toch moeten beschermen we zullen zien jullie gaan echt schrikken van geweld en misdaad tegen Lgbti+ mensen vooral door blank Nederlanders tegen donkere mensen helaas is echt waar ik heb het dubbel zwaar omdat ik getint en een anderszijnde vrouw ben ondanks dat je het niet gelijk ziet ik ben zeker anders(oud woord Hermafrodite).

Hugs Kiss Kiss đź’‹đź’‹

#humanrights #intersexisbeautiful #transisbeautiful #translivesmatter #instalife

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.