Discriminatie in Nederland! #ikbenhetzat #imfedup

Please use the translator thank you!

22 November 2018

DISCRIMINATIE IN NEDERLAND!! 

Ik heb eindelijk de kracht om dit soort dingen te plaatsen want ik vind dat jullie dit moeten weten! “Wij” donkere mensen en in mijn geval een hetero Interseks vrouw worden niet alleen de dood ingejaagd maar dagelijks geconfronteerd met dit soort teksten ook!! 

Dit is de topje van de ijsberg, wat men met mij in 20 jaar gedaan heb geef ik ook soms mezelf de schuld want ik blafte terug en toch vind ik hey hallo alsof ik geen mens ben

Ik begrijp niet dat men zo gemeen en zoveel haat in zich kan hebben dat anderen moeten onnodig lijden of zelfmoord wilt maar hey ik heb nieuws voor jou ik ben er nog maar denk eens aan alle mensen die er niet zijn door haat misdaad? Erg veel en op mijn verjaarsdag is REMEMBERING OUR DEAD, ik vier nooit meer mijn verjaarsdag als teken van solidariteit!!

Sommige zoals, de dochter van mijn ex vriend, hebben mij nog nooit ontmoet nog nooit gevraagd aan paps kan ik haar ff ontmoeten, wie is zij nee mijn hele FB en Instagram bv afstruinen en mij beginnen te googelen en zeggen ohh het is een vieze vuile man dat soort dingen, met dat hoererij op internet bv op Facebook als ik pics vsn mij en mijn ex plaatste haar moeder discrimineerde mij ook en wat denk je beide zijn spier witte mensen, ahahaha, nu is mijn beurt, “zwarte pietje voir sommige ben ik ook, zeg ze zometeen trekt hij je zwarte bos haar uit je hoofd lol, en dat had hij idd gedaan!! Er is teveel discriminatie, in Nederland hebben we alle leeftijden het maakt echt niets uit!!

Ik zeg kom maar op ik stel het nu aan de kaak jullie zijn volwassen genoeg! Trouwens ik lijk niet op een man, ik respecteer jou jij respecteert mij anders zoals in het verleden werd ik opstandig en verdedigend maar nu heb ik advies Jen (Miss Fauxy) do nou niet gewoon weg lopen meid!!

Nu weten men hoe “zwarte Piet” discussie uit de hand is gelopen door discriminatie ook! “Wij” worden aan alle kanten nog erger gediscrimineerd dus dubbel op want ik ben anders jazeker en donker!! Onlangs roepte een politie agent in Hilversum mij een “zwarte Pietje”!! Bah! Een agent? Ik ben al eerder door agenten mishandeld omdat ik een “grote mond heb” want ik kom op voor donkere en LHBTI+ mensen

Hey ik ben toch een een mooi en lief mens niet alleen nu een gender, klimaat en dieren activist eigenlijk vele kennen me niet in het echt! 

Discriminatie anno 2018, racisme en haat? Pppfff treft mij erg hoor je voelt he waardeloos!

Je hebt 1 mens in een jaar tijd nodig dit te doen dan heb ik al genoeg, Maar in 2017 en 2018 heb ik 2 gehad pesten is ernstig zaak vind ik hogere straffen moeten komen!!

Ahahaha en jawel alleen blank mensen discrimineren mij, wat ze eigenlijk zeggen is “trash” en toch ging ik op in en nou ja tot nu toe waren het blank mensen of moet ik “witte” zeggen, lol, en in Zuid-Afrika hetzelfde gezeik alleen als ze achterkomen omg drama darling, maar wat is zo erg snap ik niet bv mijn kleur en gender of jou seksualiteit is ernstig dan arm en honger lijdende mensen, oorlog gebieden, climaat veranderingen, dierenmishandelingen enz enz waar ik me voor sterk maak!!

Snap jij het? Jaloerse vrouwen en dochters zal ik vergeven maar helaas bundel ik nu pas krachten om mensen aan te klagen en gerechtvaardigheid te zoeken!! 

Vele mannen en vrouwen die anders zijn in ons LHBTI+ (ik moet nu ergens in vallen dus kies ik toch voor ons regenboog paraplu, gemeente vooral donkere (echt waar hoor) worden dag in dag uit beladen met Haat!! 

Support NOH8 please

Er komt zsm een einde in ons leed!! Nu ga ik opstaan en de politici laten zien #ikbenhetzat . 

Nee niet zelfmoord maar protesteren, in opstand komen en gelijkheid zoeken zoals ik het doe nu!! Omdat ik niet echt in het leven nu begeef kan ik LHBTI+ in het echte leven niet bijstaan, maar wel jaren lang via e-mails, telefoontjes, brieven, klachten enz enz!!

Voila ik ben er nog en ik ben een vrouw klaar!!  

#NO8 #SMILE #IKBENHETZAT #IAMFEDUP

#INTERSEX #TRANSGENDER #LGBT+ #LHBT+ RESPECT #LOVE

Hugs Kiss Kiss 💋💋

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.