Even my hair was an issue! Ik moest mij te vaak verdedigen en bewijzen nu nog! Jaloerzie en discriminaties!

Echt Indiase haar

Oude reclame zal ik niet verwijderen/ Old ads i wont remove them

Still editing in April 2020. Miss Fauxy, Jennifer Kisten is now coming out to represent women of all ethnicity too with real hair and wants to show you! I use products at the moment from Holland & Barrett and i’m trying vegan stuff from Argan Winkel their oil is amazing.

Eng here below. DUTCH: Ik ben bezig alle posts nu in April 2020, tijdens Corona te editen. Ik weet dat ik chaotisch ben er zijn redenen. Ook weten jullie dat ik erg veel moet lijden wat betreft chronisch ziektes maar ook pijn en ik kan helaas nu niet geopereerd worden omdat Corona gevaarlijk is en er word toch alles geannuleerd en verschoven. Maar ik ga het nog eens proberen.

Ik vraag geen medelijden ik ben een volwassen vrouw alleen wil ik tegen de wereld en Nederlandse publiek zeggen dat ik niet alleen een andere type vrouw ben maar ik ben een mooi half Indiase vrouw met “echt haar”, want zo ben ik onterecht en te vaak in het verleden behandeld en benadeeld als “fake”. Natuurlijk als je zoals ik ben een andere typen vrouw maar dan ook dat ik nep haar droeg is nog zwaarder en beledigend. Nu weten men dat ook via mijn Instagram en andere posts mijn haar echt is en ik vind dat ik vind dat ik één van de mooiste natuurlijk eruitziende veganistisch vrouwen in Nederland en Hilversum ben jammer dat “wij” altijd moeten bewijzen! Helaas is het 2020 en “wij” moeten ons nog erg veel bewijzen maar ook verdedigen dat we geen “Kelly van de Veer types ben snappen jullie dit. Men zouden denken en mij vragen oh wij zien jou niet zo maar geloof mij in Nederland is er onzettende veel onrecht nog vandaar dat ik opkom en dat ik bewuster maakt. Vele vrouwen die anders zijn zowieso in deze wereld zijn door onwetendheid vermoord en zwaar mishandeld. Weten jullie wie mij boos maakt is onze Justitie en Openbare Ministerie. Steeds probeerde ze mij valselijk voor dingen te beschuldigen en ook ermee wegkwam maar nooit echt daders die mij iets deden in het openbaar voor schut zetten en een voorbeeld in Nederland te zijn en straffen in de kranten en nieuws weet je waarom weer is het zo alle daders waren Hollandse mensen ook deze vrouwen. Vaak zijn het blonde vrouwen. Wat is er toch met die kleur. Misschien zijn dat fake kleuren. Ik werd zelfs verteld dat deze vrouwen niet kunnen vervolgd worden want ik heb geen bewijzen. LOL! Nee wacht OMG.

Ik moest ook geloof het of niet vaak erg veel lijden ivm discriminatie en haat want men zagen dat ik een vrouw ben maar oh ze is een “travo” of “omgebouwde” of “man” of “travestiet” zo naar voelde dat of een “shemale”. Onmenselijk omdat ik ben niet alleen een beeldschone dame ik heb echt een volle bos haar en echte lichaamsdelen lol klinkt zo raar maar is waar!! Ik weet voor een feit dat een moeder en dochter van één van mijn exen mij zoveel haten me zo ernstig beledigde zonder mij ooit in het echt te zien nog spreken. Maar ik probeerde het vol te houden en opeens kon ik het niet meer en nu zit ik hier te typen, waarom omdat zelfmoord niet gelukt was toen, in 2017. Ter Gooi Ziekenhuis had mij gereanimeerd dankjewel. Eventjes weer ademen.

Discriminaties kent vele variaties. Ik had verschillende mee te maken en het is geen makkie mee te leven en nu ben ik 52 jaar oud. Whoop whoop en nu nog zit ik hier te zeuren over mijn haar en kleur en gender enz. Lol.

Tja heftig. Ik vind van wel dat zelfmoord deel dan want als je het ziet er is zoveel om van te corrigeren en sturen in het leven maar wat doe je als je een andere gender heb en als je steeds tegen ijzeren muren slaat?

Daarom ga ik een boek met Amazon schrijven alles duurt lang alles heeft zijn tijd nodig ook heb ik moeite met het leven nu nog om recht te denken en niet terug te vallen somber thuis te zitten waardeloos te zijn en vol gepropt met “troep” om mij beter te laten lijken en voelen dus wat doe ik heft in eigen handen nu. Ik heb alle mentale steun stop gezet omdat niemand aan mijn kant blikt te zijn veel dingen worden onder de tapijt geveegd.

Het reden is heel simpel waarom ze mij jarenlang discrimineerde en ermee weg kwam omdat “wij” niet in Nederland beschermd zijn ook al hebben we wetten. Lol laat me niet lachen. Er is nog iets omdat ik een donker vrouw ben opeens ben ik een crimineel, lol, ik ben gevaarlijk snap je dit? Ik ook niet. Maar niet alleen speelt racisme nu nog een grotere rol het is mijn gender. En waar ben ik geboren? Precies Zuid-Afrika weer zeg ik been there done that. Achter de collision ben ik veel gehaat en tegengewerkt.

Ik kan jullie één ding zeggen als ik een Hollander was was ik beter geholpen en had ik minder “gezeik”. Nou ja het is niet anders nu kom ik op voor mezelf maar moet ik vijanden en gesloten deuren nog steeds meemaken omdat iedereen voor elkaar dekt en beschermt. Geloof mij been there done that weer en daarom heb ik het ook over mijn haar. Een Zwarte vrouw of donkere vrouw heeft toch vreemd haar zeggen ze en “fake” haar werd ik verteld, maar dan weten jullie oh wacht eens ze is ook anders het moet helemaal fake zijn.

Ik ben indiase, bruine vrouw gemengd met Hollandse bloed, was het blauw ook weer, of oranje, lol, ok anyway maar ook een tikkeltje anders en hun zijn Hollandse blonde Cisgender vrouwen! Hoor eens mijn taal nu! Tja. Autoriteiten lieten mij merken dat ik niet belangrijk ben dat ik nooit serieus genomen zal worden omdat het lag aan hoe ik ben en niet mijn mensen rechten of wat er op zwart wit is geschreven om mij te beschermen niemand respecteerde mij wat betreft onze wetten. Wat zo raar blijkt te zijn ze kennen mij niet ik hou van iedereen ook blonde mensen en Hollandse mensen mijn vader is een Hollandse afstammeling alle vriendjes waren “witte” mannen nog nooit een ander etniciteit!

I’m wearing a natural look here but believe me cruelty free products work to grow your hair longer and stronger too. Please read this they will give you money back via De Garantie Van De Beste Kwaliteit Arganolie, Of Je Geld Terug!

Wij zijn niet allemaal zoals op Instagram waar veel fake is en de beste en mooiste! “Gewone” Cisgender vrouwen tegenwoordig komen bij jou, jij dus, mannen bedoel ik, op de stoep te daten vol met verbouwings pakketten en een handleiding nou ik denk dat het erg meevalt je zal mij heus begrijpen.

Vroeger met een breezer, lol, korter haar maar wel lekker en donker zomer tijd!

Vooral vrouwen die anders zijn zoals ik van kleur hebben nare ervaringen hier in Hilversum soms denk ik uh wat is dit erg hey darling ik ben hotter dan your daughter ahahahah!

Ik pik het echt niet meer vandaar dat ik nu uitkomen ben zeer open over mijn leven! Ook als chronisch patiënte moet ik steeds zeggen nee ik neem mijn pruik niet af zuster want het is mijn echte haar van! Ppppffff! Zo vaak! Het is gewoon mijn kleur en lijd tot mijn gender discussie!! Het moet nu anders in 2019!

Waarom moet ik verbergen en doodgaan in stilte terwijl anderen mijn empowerment kunnen gebruiken! Nou ik ben dus niet fake lol! Stay tuned voor meer drama en spraakmakende issues uit de “Gooise Matras”!

DUTCH: Did you know not all women, especially dark women or Intersex and Transfemales have fake hair many are born with beautiful real hair NOT INSTAHAIR ahahahah!

This is my own hair, own teeth, own brows, cheecks, chin only my nose was altered inside due to Asthma and violence i couldnt breathe and my septum became crooked. So want me to smile fake ahaha!! I can!

Whatever, no wait not whatever because cause im doing auditions for other things than travel and fashion again and preparing myself for hair ads, fingers crossend please.

So let’s just hope the Dutch audience want to see girls of colour, Black and Brown like even if shes 51+ years old lol instead of a young blondine!! Also because i’m straight Intersex female or even if you like Transgender just dont call me a dragqueen thats nasty cos i dont look like one, im a beautiful different kinda heterosexual woman! Get it? So i have to come out now and empower others why because of ignorance and stupidity! Even achieving a Cum Laude doesnt tell me anything about people who are biast and discriminative!! I am so do with racist and bigots here in my city that i have to posts this to create awareness this is my site i can say what i want and now gonna put things straight!

Why “we” darker ones get into trouble AO often is also because here and world wide there isnt tolerancy. I als must keep telling for eg nurses as im chronically ill now i wont take off my bloody wig because im half Indian and White with real bloody hair!

You all remember Tracey Afrika in the 80’s on the Clairol boxes? (btw Vegans they NOT CRUELTY FREE sorry).

We want more #DIVERSITY and #inclusivity !

I also know BLACK GIRLS WITH BEAUTIFUL REAL HAIR even for eg Mila Jam yep!! I love it! We all are different, everybody is unique but most of all we all human!

So if you want me to audition and book me contact either Moederanne Castings or Prestige Model Management. No kidding i finally did it!

Miss FauxyDeze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.