Ik zal geen vlieg kwaad doen! I won’t hurt a fly ooeps I mean a mouse/rat!

Merry Xmas darling!

Geüpdatet op 23 December 2019. Door / By Jennifer Kisten (Miss Fauxy)

For English see here below or use the translate button! Mensen zullen erg boos op mij zijn vooral Gemeente Hilversum en mijn mede dorpsgenoten maar het is niet verboden wat ik deed! Lees verder graag!

HILVERSUM. IT’S BEAUTIFUL IN SUMMER! Wanna visit me click on this pic. You will support me as an affiliate the company will pay me a commision not you.
Mijn stad Hilversum, in zomer tijd. mooi he! Geen rat te zien maar de zijn er wel! Bezoeken? Klik op mijn pic graag ik verdien slechts Commisie als een partner van het bedrijf dat ik link goed.

Vooral nu dat het kerst is denk ik dat iedereen ook dieren een goede leven moeten hebben. Een beest moet ook het leven vieren lol! En dat ik door letsel helaas binnen moet blijven, genezen en geen gekke dingen buiten doen “kattenkwaad” lol totdat ik geopereerd ben, kan ik nu terugblikken op een geslaagde diervriendelijk leven. Wat mij betreft mag je zulke “beesten” als in mijn pics niet doden noch vergiftigen.

WAARSCHUWING: DIT IS VAN MIJN RIOOLPIJP. Je moet dit nooit aanraken! Ik zal geen beest als dit als huisdier hebben want ze brengen ziektes! Pas op aub! Ik heb het nooit aangeraakt! Zie lijst van ziektes hieronder!

ENGLISH: WARNING: PLEASE DONT TOUCH THIS ANIMAL ITS NOT A PET! This is from my balcony! I think she, he or X is pretty but I don’t like it as a pet! Btw this is from the gutter! Do not touch it!
See my list here below!
  • Salmonellose
  • Leptospirose
  • Ziekte van Weil
  • Rattenbeetziekte
  • De pest
  • Hantavirus
Hilversum. Actually my city is clean and neat! Ssshhh! Too late!

Vegans zullen nooit beesten vermoorden nooit! Het kan mij schelen wat voor beesten het zijn alle beesten verdienen te leven! Wat ik zeggen wil is dat ik hun nooit zal doden als ik ze ziet! Je zou het niet zeggen maar Hilversum mijn stad zag ik ook veel

Locatie: Crailo, Hilversum. I didn’t bring the rats here in Crailo because many dogs walk there! I als volunteer! My city doesn’t even know this! Anyway this is Hilversumse Heide.
Dichtbij Crailo! Pic by Miss Fauxy

Mijn familie kwamen uit Chatsworth, Durban, Kwazulu Natal. Ik was geboren in Fynlands, Bluff, Natal.

AFFILIATE LINKS IN THIS PAGE: Als je vakanties bv via deze pic van mijn geboorte stad boeken verdien ik partner commissie van Booking dit com en niet jullie. 💋💋

Visit my birth country click on this pic of Durban, I earn referral commission, from Booking dot com and not you.💋💋

Soms ging ik als kind stiekem huilen lol! Ze maakte deze beesten op slag dood, ze waren boosdoeners zeggen ze. Er waren trouwens veel zwerf afval hier en daar ook op een hoop liggen in de “bushes” of hadden men huis vuil liggen, vaak onzichtbaar, ze begroeven het ondergrond in de aarde in hun achter tuinen! Soms waren er een plaag van ratten en muizen. Ik dacht altijd dat ze erg ongezond zijn en wij moesten ze doden! Wij dachten altijd aan hoe vies ze zijn en eerste aan onze voedsel. Ik zag het in mijn buurt in Durban, Zuid-Afrika gebeuren! (links naar vakanties in Zuid-Afrika).

Vroeger was het echt anders ik weet nog hoe mijn familie en buren in Zuid-Afrika overal ratten gif plaatste of “rat traps” dus, rattenvangers. Idd met kaas erin lol en bedoeld om ze te “misleiden” vangen en langzaam doden! Dat is marteling! ik zag hoe men ze martelde bah! Iedereen dacht oh joh dat is goed om te doen geen ziektes oplopen de buurt beschermen. Zie het als een plaag en gevaarlijk voor je gezondheid zeiden ze maar soms at een hond dat en overleed.

In Victoriaanse tijden waren rattenvangers Yorkies, dat vond ik naar te horen, een Yorkshire Terriër hond die ratten ving was toch bij de Elite! Zoals mijn hondje die 16 1/2 werd, was niet alleen een schoot hondje maar ook een rattenvanger lol! Een pittig beestje en “ankle snapper”. Nee ik heb haar nooit geleerd iets van de grond te pakken ze was een schone nette dame!

Omg waar heb ik het over!

Beauty my little Yorkie was 16 1/2 years old.

DURBAN: Source: Google.

Durban (Zoeloe: eThekwini; voor 1835 Port Natal) is een Zuid-Afrikaanse stad in de gemeente eThekwini, provincie KwaZoeloe-Natal. De gemeentenaam is tevens de Zoeloenaam voor Durban. De stad zelf telt bijna 600.000 inwoners, terwijl er ruim drie miljoen mensen in de grootstedelijke gemeente eThekwini wonen, waaronder een grote Indiase gemeenschap.

PHOTO CREDIT/ SOURCE:

In India laten ze gewoon het land en stad in en in temples rondlopen en overnemen. Ik denk nu nog steeds net als toen. Zie pics van Google hieronder. Er is een legende over deze ratten!

Beeld: ANP op Google

Temple foto credits: Jean-Pierre Dalbéra


https://www.flickr.com/people/72746018@N00

Bezoek India / Visit India

GOOGLE: Karni Mata Temple. Karni Mata Temple (Hindi: करणी माता मंदिर) is a Hindu temple dedicated to Karni Mata at Deshnoke, 30 km from Bikaner, in Rajasthan, India. It is also known as the Temple of Rats. The temple is famous for the approximately 25,000 black rats that live, and are revered, in the temple.

Legend has it that Laxman, son of Karni mata, drowned in a pond in Kapil Sarovar in Kolayat Tehsil while he was attempting to drink from it. Karni Mata implored Yama, the god of death, to revive him. First refusing, Yama eventually relented, permitting Laxman and all of Karni Mata’s male children to be reincarnated as rats.[2]

Eating food that has been nibbled on by the rats is considered to be a “high honour”.[3] If one of them is killed, it must be replaced with another one made of solid silver.

Helaas, jullie zullen van mij asociaal of raar vinden na het lezen maar ik zal hun leven sparen en zeker niet doden dat geld voor alle dieren!

Trouwens ik hoop dat ik niets hebt opgelopen in ieder geval want ik ben ook erg allergisch!

Merry Christmas darling! I found caught them alive on my balcony! Wanna visit my city Hilversum click on my pic just don’t stalk me lol!

GIJ ZULT NIET DODEN!!

Jullie weten ik zal nooit en never een beest zomaar doden dus graag lezen wat ik gedaan hebt!

Eerst had ik het opgevangen nou ja het, het, hij, zij of een gender neutraal beestje misschien, wie weet het, lol, maar het was niet één maar meer dan zeven plus ik heb ze “gevangen” en in de natuur vrijgelaten heb! Ze kwamen uit de riool op mij balkon, ik had eerder de woningbouw gewaarschuwd ze luisteren niet dus ik nam heft in eigen handen! Zegt die ene vrouw “wat zeg je”! Ik zeg “ratten” lol, weet ik veel precies wat ze zijn ik zei ratten! Zegt ze “nou ik denk het niet”!

Pic by Miss Fauxy.
RAADHUIS. Bezoek Hilversum.
Wanna visit my City Hilversum click on my pic.

Ik merkte dat een buurvrouw knaagdieren had, misschien slangen omg ik weet het niet! Ze zijn ontsnapt van haar appartement denk ik. Een keertje had zij een kat, en het rende steeds van haar weg ik plaatste het ergens met een quiz, van, wat denken jullie dat er bij mijn buuf gebeurt, die kat rende steeds weg en ik roepte die arme kat en eventjes aaide ook al ben ik allergisch ik gaf liefde. Iedereen beantwoorden met “ze mishandelt de kat”. Anyway bij deze buuf dacht ik nope klopt er iets niet! Ik denk dat zij de beesten wat ik opving als huisdieren of als voer voor haar slangen misschien had, vertel mij niet precies ik wil het echt niet weten, maar zij is nu in een sticht opgenomen en voila heel veel van deze beesten liepen rond ook bij mij op het balkon dus!

Uit deze pijp in het midden kwamen de arme beesten vandaan! Ik schrok me wezenloos ik denk uh wat is dat voor geluid? Lol!

Ik denk dat het “ontsnapte” voer voor haar slangen waren, misschien ik weet het echt niet! Jullie weten ik ben een Veganist met een grote letter V! Een keertje wilde ik bij haar binnen ik zei “waarom rent je kat steeds weg” het was bij haar echt scary!! Een scène uit een horror film, erg donker, haar hal leek letterlijk creepy, krakende en piepende woning, stank overlast en veel huisdieren! Ik dacht wat is dit! Maar ik zag geen beest dat verwond was en ze leek overal een huisje voor te hebben dus ik ging gauw weg daar! Ik dacht ok ze is toch een goede buuf later hoorde ik wat anders!

Terug naar mijn balkon en deze beesten

Dit lijkt walgelijk voor jullie maar niet voor mij dus eerst gaf ik ze wat te eten, lekker plantaardig snacks dus Vegan Kaas (mag geen naam noemen want dit is geen reclame en dat ik wil niet van deze arme beesten verdienen lol), lekker dik worden ze want ze leken eerst mager en eigenlijk denken jullie die is gek! Nou ik ben diervriendelijk that’s it!

Trouwens dit plaats ik ook bij FB en mijn Mijn Instagram Miss Fauxy. Anyway daarna heb ik ze in de natuur in Hilversum netjes een veilig plek buiten gegeven en gelijk rende ze ergens ondergrond! Natuurlijk duurde dit over een periode want er waren veel van en niemand zag mij mijn ex hielp mij hun vangen. ik denk een vrouw op de hoofd weg zag mij wel. Nou ja ik heb niet veel gezegd!

Ik las in de krant dat er veel issues met zulke beesten zijn maar sorry ik kon ze niet doden en Hilversum vrij van houden.

Ik zal nooit een vlieg kwaad doen!

ENGLISH: Good Evening as you can see I caught these rodents at least 7 different ones via my balcony, I fed them vegan cheese and I let them in the the wild! First I fed them made them happy and fat lol, one by one caught them unhurt and I let them loose in my city. So in The Netherlands we do take care even of such animals! Well I do I’m also a vegan! So Hate me if you want you might squish them to death but I will protect them till I die! Any animal for that matter!

Thy shall not kill

Prettig Kerst. Ze leken niet op mekaar! De ene dikker en vette dan de ander maar ook echt zeer klein! Ik gaf ze ze ook kaas te eten ook al waren het plantaardig aten ze het op!
ENGLISH: Merry Xmas darling! They all were different in sizes and shapes! Offcourse I fed them my expensive plantbased Vegan Cheese they were hungry!
These articles are about rats in my city! A lot of rats but I won’t kill them!

WIKIPEDIA: Rattus is een geslacht van de knaagdierenuit de familie Muridae dat de “echte” ratten omvat. Het geslacht is inheems in grote delen van Azië, Nieuw-Guinea en Australië. Enkele soorten zijn door de mens elders geïntroduceerd en hebben grote gebieden gekoloniseerd. Van deze soorten zijn de zwarte rat (Rattus rattus), de bruine rat(Rattus norvegicus), de Aziatische zwarte rat(Rattus tanezumi), de Polynesische rat(Rattus exulans), Rattus argentiventer en Rattus nitidus de belangrijkste. Verscheidene soorten gelden als zeer schadelijk voor de mens, waarvan de zwarte rat, als verspreider van de pest, de bekendste is.

Ik heb het overleeft mijn pics zijn niet van gisteren! 💋💋😂

De Vitus kerk

This is the Vitus Church! Bezoek mijn stad! Visit my city Hilversum!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.