About

ENG here below.

Hallo Allemaal / Hello you all!

DUTCH: Ik ben Jennifer Kisten, 52 jaar oud, geboren in Zuid-Afrika en nu 30 jaar al een Nederlandse burger. Ik wil graag vooral mijn medisch traumas jullie verder in het leven helpen! Ik ben een tikkeltje, een andere type vrouw maar dat weerhoudt mij niet om jullie te beïnvloeden en hier als een model te zijn! Ik ben een vegan en hebt zeer ernstig zeldzamen ziektes! Ik wil dat nu voorgoed achter mij laten en proberen mij ellende te gebruiken om jullie vooruit in het leven te helpen doorzetten, sterk te zijn en jezelf blijven! Ik werk op commissie basis! Wanneer jullie op een reclame, vergelijker, een product of post links dan betaalt een bedrijf mij commissie als ik via jullie, kan beïnvloeden een verkoop te maken! Ik gebruik de spullen mezelf if geprobeerd hebt of ik raad het aan. Als jullie op een reclame klikken voor bv een boeking of trein reisje of kaarten verkoop krijg ik dus commissie. Zo verdient ik dus! Ik ben werf ook fondsen bv voor dieren en arme landen en ik ben overal een vrijwilligster voor dus kijk niet raar als jullie mij zien bedelen met een donatie knop het gaat direct naar de goededoelen!! Ik doe mijn best voor onze aarde, dierenrijk en natuur! Knuffels en Kusjes 💋💋

ENGLISH: Miss Fauxy is Jennifer Kisten. I am 52 years old I’m born in South Africa and live in The Netherlands past 30 years. I’m still editing this website due to the serious issues I experienced however I think you will give me a chance and be patient! I want to use my traumas especially medical to influence you and be a model for you here! I am a vegan and Coeliac / Celiac, I suffered greatly. I am also a bit different kinda female but that doesn’t stop me from being me and influencing you! Have a look, come back and you can enjoy my site! I worked on it myself! Please come back and try to support me, I get commission from the companies that I affiliate with! If and when you book a trip, train trip or holiday, vegan and celiac stuff or buy anything or click on ads I get a commission! The company pays me for influencing you! I only influence you stuff I agree about or tried and experienced! Sometimes I try to raise funds for animals etc! You will always also see charity for eg the Lung Funds or Free A Girl! I am an ambassador and a volunteer too! I am trying to do my best for our animal kingdom, nature and other unfortunate human beings! So don’t think bad of me when I’m begging for charities I never collect any money directly when you click on a link it goes straight to the funds, the company that’s creating awareness and helping not to me!

I’m still editing my website myself please be patient!

Hugs kiss kiss! 💋💋

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.